De beste parasols vindt u hier

Zoekt u ook vaak afkoeling in de schaduw op een warme zomerdag? Dan hebben wij de juiste parasols voor u. Wanneer u een product koopt wilt u natuurlijk wel dat dit van hoge kwaliteit is. Dat is bij ons het geval. Wij bieden parasols van hoge kwaliteit aan zodat u altijd in de schaduw kunt zitten. De parasols die wij verkopen gaan ook niet zomaar kapot. Heeft u een café, restaurant of hotel dan is het erg belangrijk dat u een parasol heeft. De klant wil op een warme zomerdag graag zijn drankje in de schaduw drinken en daar zijn onze parasols zeker geschikt voor. Ons product is van hoge kwaliteit en dit zal de klant zeker op prijs stellen. Buiten dat bieden wij dit product aan voor een leuke prijs.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden u een parasol aan met een strak en robuust design. Wij bieden u vele afmetingen aan van twee tot acht meter. Buiten dat kunt u zowel een ronde, vierkante of rechthoekige parasol bij ons kopen. Onze producten hebben optioneel geïntegreerde verwarming en/of verlichting. Wij hebben een parasol in bijna alle kleuren voor u. Het gewicht van de parasol is 290 g/m² en het product is waterdicht en kleurecht. Wat zo uniek aan ons product is, is dat het vuil afstotend is en het is natuurlijk ook uv-bestendig. Heeft u een horeca onderneming? Dan zorgen wij ervoor dat uw logo op de parasol komt te staan, een tekst is ook mogelijk. Wilt u de parasol gewoon voor thuis, dan is het ook mogelijk om er een pakkende tekst of een leuke afbeelding op te plaatsen.

Wij zijn bijna altijd bereikbaar

Heeft u interesse? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar en ook via onze website kunt u ons bereiken. U kunt hier uw contactgegevens achterlaten zodat wij u kunnen bereiken. Weet u niet goed wat voor parasol in uw tuin of terras past? Dan komen wij graag naar uw locatie om u van advies te voorzien. Heeft u andere vragen? Dan beantwoorden wij deze ook graag. Wij vinden het erg belangrijk om de klant goed te helpen en daarom zijn wij bijna altijd bereikbaar. Wij helpen u graag met al uw vragen en op onze website kunt u foto’s van het product zien. Hopelijk neemt u contact met ons op zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.