TerrasschermenTerrasschermen van hoge kwaliteit

Heeft u een mooie tuin en zit u graag uit de wind? Drinkt u graag een drankje in de tuin of luncht u graag in de tuin? Dan zijn wij er voor u met de nieuwste terrasschermen. Heeft u een restaurant, hotel of een café? Dan is het hebben van een terrasscherm een must. Doordat we in Nederland een erg wisselvallig klimaat hebben kunt u nergens op rekenen, daarom zijn er gelukkig terrasschermen. Dankzij onze terrasschermen zitten uw klanten altijd uit de wind.

TerrasschermenWij leveren maatwerk voor u

Het kiezen van het juiste terrasscherm kan erg moeilijk zijn. Daarom helpen wij u graag bij het uitkiezen van het juiste scherm. Wij zullen ervoor zorgen dat u een terrasscherm krijgt dat perfect bij uw terras past. Een scherm van strak design kan er immers voor zorgen dat uw terras er fraaier uit komt te zien, buiten dat zorgt het er ook voor dat de mensen langer blijven zitten. Op onze website vindt u veel mooie terrasschermen van hoge kwaliteit. Op onze website zult u ook zien dat wij u velen mogelijkheden bieden om het terras van uw horeca een prachtige plek voor de klant te maken. Wij van Xterior zorgen ervoor dat de klant zich uitgenodigd voelt om op uw terras te gaan zitten. Wij bieden u ook flexibele windschermen aan. Deze zijn voor de klant die van flexibiliteit houdt. De schermen zijn namelijk te verplaatsen en aan te passen. Dit is erg handig als het erg warm is en u zin heeft in een frisse wind. De schermen die wij aanleveren zijn stormvast. Dit kunnen wij u verzekeren omdat de schermen in onze eigen fabriek gemaakt worden, hierdoor kunnen we u schermen voor leuke prijzen aanbieden. Zodra het kouder wordt kan het zo zijn dat u uw windscherm tijdelijk niet nodig heeft, wij zijn er dan om opslag te bieden.

U kunt altijd contact met ons opnemen

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van onze schermen en wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar en op onze website kunt u uw gegevens achterlaten. U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij komen dan langs op uw locatie en kunnen u dan van advies voorzien. Wij zullen dan voor u bepalen wat het beste scherm voor uw terras is. Dit doen wij uiteraard in overleg met u en uiteindelijk zijn wij er van overtuigd dat wij u het beste scherm aanbieden.

Terras windschermen      Contact opnemen