WindschermenDe meest veelzijdige windschermen vind je hier

Kun jij wel een windscherm op je terras gebruiken voor in jouw tuin of voor op het terras van jouw horecazaak? Dan ben je bij Xterior aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten windschermen aan en ook leveren wij gepast maatwerk. Wij komen indien gewenst bij jou op locatie om samen te bepalen wat de beste keuze voor het terras zal zijn om hier windvrij te kunnen vertoeven waarna er een offerte kan worden opgemaakt. Wij kijken hierin ook naar de uitstraling van uw bedrijf (of huis) en daarin denken wij mee in de stijl van het scherm wat hier uiteindelijk het beste bij past. De windschermen die wij leveren kunnen ook worden verplaatst om alsnog een beetje te kunnen spelen met een verkoelende bries tijdens de warme zomerdagen. Wat wij ook aanbieden is opslag voor in het winterseizoen, omdat wij ons kunnen voorstellen dat je niet direct zelf deze opslagruimte heeft voor een groot scherm. Hierin kun je flexibiliteit van ons verwachten.

Omdat wij onze windschermen zelf in onze eigen fabriek hier in Nederland maken, kunnen wij direct vanuit de fabriek leveren, hierdoor kunnen wij onze hoogwaardige producten aanbieden voor een zeer laag tarief waar onze klanten flink groot voordeel uit halen. Op deze manier kun je nog meer genieten van deze goede investering, en aanvulling aan uw terras. Ook leveren wij dankzij onze eigen voorraad erg snel. Daarom kunnen wij uw wens erg snel en op de juiste manier realiseren zonder te veel te moeten betalen.

WindschermenLanger genieten op het terras

Je wilt natuurlijk een uitnodigend terras hebben voor klanten, en hen het comfortabele gevoel geven door uit te wind te kunnen blijven tijdens een hapje en of een drankje. Onze windschermen zijn gegarandeerd stormvast en worden vakkundig door ons gemonteerd. Neem daarom eens een kijkje tussen de diverse voorbeelden die je kunt aanschouwen op de site. En je zult zien dat wij vele mogelijkheden kunnen bieden om ervoor te zorgen dat het terras van jouw horeca uitnodigend is en er ook zo uit zal zien, omdat het er prettig vertoeven is voor de klanten. Je wilt immers zelf ook genieten op een terras onder het genot van een hapje en of drankje waar je prettig bij voelt. Wij zorgen nu net even voor die extra uitstraling en hoge kwaliteit windschermen. En dat de klanten hierdoor langer op het terras blijven vertoeven en dat jij meerdere bestellingen kunt opnemen.

Kortom ben je nieuwsgierig geworden naar een van onze schermen parasols en of andere producten? Kijk dan eens naar de informatie video op de site. Of vraag bij ons vrijblijvend een offerte voor jouw gewenste windscherm aan. Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je direct verder te kunnen helpen. Wij zijn telefonisch te bereiken, maar ook kan je jouw vraag en gegevens achter laten via de contactpagina op deze site, wij nemen dan zeer spoedig contact met jou op. Ook voor het maken van een afspraak om bij jou op locatie te komen kijken en eventueel te kunnen adviseren, komen wij langs om samen te kunnen bepalen welk windscherm het meest geschikt is voor jouw terras! Graag tot ziens en wie weet, word jij onze volgende tevreden klant!

Windschermen tuin   Contact opnemen