Wij bieden de beste zonwering aan

Heeft u een hotel, café of restaurant en wilt u uw klanten net wat extra’s bieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op een terras komen natuurlijk veel verschillende mensen. U wilt er natuurlijk voor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Daarom is zonwering erg belangrijk. Veel klanten houden natuurlijk van zon maar er zijn er ook genoeg die hier minder van houden. Daarom is het belangrijk dat u een koele plek op uw terras heeft Deze plek kunt u met zonwering creëren. Hierdoor blijft de klant automatisch langer zitten. De klant vindt het natuurlijk erg fijn om nog een lekker drankje in de schaduw te drinken. Wilt u graag een koele plek in uw tuin creëren? Dan zijn wij er ook voor u. Met onze zonwering zit u gegarandeerd uit de zon.

Wij bieden u meer

Gebruikelijke zonwering zorgt er alleen voor dat u niet in de zon zit. Het product dat wij aanbieden, biedt nog veel meer. Want dankzij ons product kan u in de regen gewoon blijven zitten. Normaal is het zo dat regen voor ernstige schade op het doek kan zorgen. Dat is bij ons product gelukkig niet het geval. Dankzij de stabiele constructie houdt het doek zelfs stand bij zware regen. Onder het doek blijft het namelijk droog, dit dankzij het ultrasterke waterdichte doek. Alle belasten onderdelen zijn gemaakt van speciaal gehard aluminium, dit zorgt voor optimale veiligheid.

Wij zijn er altijd voor u

Heeft u advies nodig? Dan zijn wij er voor u. Wij kunnen er samen met u voor zorgen dat wij u het product aanbieden dat het beste bij uw terras past. Wij zorgen er gegarandeerd voor dat u geen spijt krijgt van uw aankoop. Wij kunnen u meerdere producten aanbieden en voor elk terras hebben wij het juiste product. Heeft u interesse en wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken. Buiten dat zijn wij ook bereikbaar via onze website, hier kunt u uw contactgegevens achterlaten. Heeft u vragen of wilt u advies? Dan helpen wij u graag. Wij vinden het erg leuk om de klant te helpen en staan dan ook altijd voor u klaar. U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij kunnen dan op uw locatie langskomen en u van het beste advies voorzien.